• Bo, Lize en Célien

Kampdag 1


Hallo mama's en papa's

We zijn vandaag om 13.15u aangekomen in de Panne (wel met een beetje vertraging). Na een lunch op de banken buiten, hebben we elke gymnast van een vaste buddy voorzien en hebben we de kamers verdeeld.

Dan zijn we naar de dienst Tourisme getrokken en hebben we in groepjes een interactief stadsspel gespeeld met tablets. Twee van de vijf groepjes liepen weliswaar wat verloren, maar uiteindelijk krijg toch elk groepje een certificaat. Enkele groepjes waren sneller klaar en toen hebben de gymnasten al wat kunstjes vertoond op het graspleintje terwijl ze stonden te wachten.

Het avondeten was smaakte zeker: kippensoep, gebakken aardappeltjes met bloemkool en kippenschnitzel, yoghurt als dessert.

Tijdens een duinenspel kon iedereen zijn energie nog wat kwijt. Daarna volgde een verfrissende douche en nog wat nakeuvelen in de bar met een chipsje/snoepje en een drankje. En dat was dag 1. We kijken al uit naar de eerste training morgen.


233 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Zagerijstraat 1, 2275 Lille                                                              0495/28.93.94                                                                            info@arklille.be

Bezoekers

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now