• Marie, Lore W. & Tess

Kampdag 2


We werden veel te vroeg wakker gemaakt door Leen haar stem. We moesten ons klaarmaken om te gaan ontbijten. Als extraatje kregen we hagelslag, mmmmm. Daarna vertrokken we vol enthousiasme naar de sporthal. We hebben al wat nieuwe delen geleerd. Plots was Maxime er, ze is pas vandaag aangekomen. Ze gaf al meteen enkele zware krachtoefeningen. 's Middags hebben we ons lunchpakketje opgegeten en platte rust gehouden. In de namiddag hebben we verder getraind. Bezweet en in de regen zijn we terug naar de Flipper gegaan. Het avondeten was ajuinsoep en lekkere spirelli met bolognaisesaus. Na het eten hebben we een tegen allen gespeeld en daarna nagepraat in de bar.


262 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Zagerijstraat 1, 2275 Lille                                                              0495/28.93.94                                                                            info@arklille.be

Bezoekers

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now