Kampdag 2


We werden veel te vroeg wakker gemaakt door Leen haar stem. We moesten ons klaarmaken om te gaan ontbijten. Als extraatje kregen we hagelslag, mmmmm. Daarna vertrokken we vol enthousiasme naar de sporthal. We hebben al wat nieuwe delen geleerd. Plots was Maxime er, ze is pas vandaag aangekomen. Ze gaf al meteen enkele zware krachtoefeningen. 's Middags hebben we ons lunchpakketje opgegeten en platte rust gehouden. In de namiddag hebben we verder getraind. Bezweet en in de regen zijn we terug naar de Flipper gegaan. Het avondeten was ajuinsoep en lekkere spirelli met bolognaisesaus. Na het eten hebben we een tegen allen gespeeld en daarna nagepraat in de bar.


266 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De volgende groepen gaan trainen in de Basisschool De Wingerd in Poederlee: Kleuters, Niveau groepen 1-2-3 Start en uren kan je zien bij trainingen!!

Door de corona maatregelen zullen er geen testtrainingen georganiseerd worden!

Maatregelen worden verlengt al zeker tot 19 april. De trainingen zullen tot dan nog niet doorgaan!