• Silke & Emma

Kampdag 3


Vandaag zijn we weeral heel vroeg opgestaan. We hebben boterhammen met speculaas gegeten bij het ontbijt. Daarna hebben we getraind. We hebben een nieuwe losmakingsoefening geleerd, maar iedereen was veel te stijf om het fatsoenlijk mee te doen. In de middag hebben we een heel groot rond broodje gegeten. Dat was veel lekkerder dan het stokbrood van gisteren. De recreagroep en niveau 1 hebben in de namiddag aan hun conditie gewerkt met estafettes. De wedstrijdgroep heeft expressieoefeningen gedaan en een dansje in elkaar gestoken. Het avondeten was wraps met groentjes en een vleesje. Dat vond iedereen wel lekker. Daarna hebben we de avond afgesloten met de film Vaiana. We kregen popcorn, joepie!


55 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Zagerijstraat 1, 2275 Lille                                                              0495/28.93.94                                                                            info@arklille.be

Bezoekers

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now