Kampdag 3


Vandaag zijn we weeral heel vroeg opgestaan. We hebben boterhammen met speculaas gegeten bij het ontbijt. Daarna hebben we getraind. We hebben een nieuwe losmakingsoefening geleerd, maar iedereen was veel te stijf om het fatsoenlijk mee te doen. In de middag hebben we een heel groot rond broodje gegeten. Dat was veel lekkerder dan het stokbrood van gisteren. De recreagroep en niveau 1 hebben in de namiddag aan hun conditie gewerkt met estafettes. De wedstrijdgroep heeft expressieoefeningen gedaan en een dansje in elkaar gestoken. Het avondeten was wraps met groentjes en een vleesje. Dat vond iedereen wel lekker. Daarna hebben we de avond afgesloten met de film Vaiana. We kregen popcorn, joepie!


60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De volgende groepen gaan trainen in de Basisschool De Wingerd in Poederlee: Kleuters, Niveau groepen 1-2-3 Start en uren kan je zien bij trainingen!!

Door de corona maatregelen zullen er geen testtrainingen georganiseerd worden!

Maatregelen worden verlengt al zeker tot 19 april. De trainingen zullen tot dan nog niet doorgaan!