Kampdag 4


Vandaag zijn we opgestaan en hebben we cornflakes gegeten. We hebben daarna maar twee uur getraind want we zijn vandaag naar Plospaqua geweest!!! Het was superleuk en nat. De dapperste kindjes (die groter waren dan 1m40) durfden in de Sky Drop te gaan. Dat is een schuifaf waarbij je recht moet staan en plots verdwijnt de vloer onder je voeten en val je/glijd je naar beneden. Dat was voor de meesten wel echt eng. Er waren nog meer leuke glijbanen die iets minder eng waren. De wildwaterbaan was ook supertof. Na een deugddoend vieruurtje zijn we terug naar De Flipper gewandeld. Toen hebben we sandwiches met surimisalade, kaas, boter, choco, kippenwit, confituur of een combinatie van deze belegjes gegeten. Na een frisse douche hebben we geschilderd, vriendschapsbandjes gemaakt en spelletjes gespeeld. Célien heeft ook onze nagels gelakt in een leuke kleur.

Tot binnen een paar dagen!


55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De volgende groepen gaan trainen in de Basisschool De Wingerd in Poederlee: Kleuters, Niveau groepen 1-2-3 Start en uren kan je zien bij trainingen!!

Door de corona maatregelen zullen er geen testtrainingen georganiseerd worden!

Maatregelen worden verlengt al zeker tot 19 april. De trainingen zullen tot dan nog niet doorgaan!