• Jasmijn & Nieke

Kampdag 5


We zijn een kwartiertje later opgestaan dan de andere dagen en bij het ontbijt was er appelsiensap. Dan hebben we 3 uur getraind in de voormiddag. We hadden een raar sandwichbroodje in het lunchpakket. Dan hebben we nog even getraind. Daarna zijn we naar het strand gegaan. Daar hebben we een laddercompetitie gedaan. Silke was gewonnen. Daarna mochten we nog zwemmen in de zee. Het water was nog wel een beetje frisjes. Na het avondeten (barbecue) hebben we nog toffe waterspelletjes gespeeld en onze actjes voorbereid voor de fuif. Daarna hebben we in de bar gehangen. Dat was het voor vandaag.


48 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Zagerijstraat 1, 2275 Lille                                                              0495/28.93.94                                                                            info@arklille.be

Bezoekers

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now