• Jasmijn & Nieke

Kampdag 5


We zijn een kwartiertje later opgestaan dan de andere dagen en bij het ontbijt was er appelsiensap. Dan hebben we 3 uur getraind in de voormiddag. We hadden een raar sandwichbroodje in het lunchpakket. Dan hebben we nog even getraind. Daarna zijn we naar het strand gegaan. Daar hebben we een laddercompetitie gedaan. Silke was gewonnen. Daarna mochten we nog zwemmen in de zee. Het water was nog wel een beetje frisjes. Na het avondeten (barbecue) hebben we nog toffe waterspelletjes gespeeld en onze actjes voorbereid voor de fuif. Daarna hebben we in de bar gehangen. Dat was het voor vandaag.


49 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Aanpassing Trainingen

De volgende groepen gaan trainen in de Basisschool De Wingerd in Poederlee: Kleuters, Niveau groepen 1-2-3 Start en uren kan je zien bij trainingen!!

Proeflessen

Door de corona maatregelen zullen er geen testtrainingen georganiseerd worden!

Corona-Update

Maatregelen worden verlengt al zeker tot 19 april. De trainingen zullen tot dan nog niet doorgaan!