Kampdag 6


Vandaag hebben wij boterhammen met choco gegeten. En ook suikerbrood, mmm. Toen zijn we gaan trainen. We hebben deeltjes gedaan en in de longe geweest. 's Middags zijn we terug gekomen naar De Flipper. We hebben rijst met currysaus en een ananas gegeten. Het was bwa lekker. Toen zijn we naar het strand gegaan. We hebben gespeeld en foto's gemaakt. Ondertussen kwam het water steeds dichterbij tot we met onze voeten erin stonden. Het was wel redelijk warm. We hebben ook gezwommen. Toen zijn we terug naar De Flipper gegaan en hebben we boerenpistolets met kaas en ham gegeten. Daarna hebben we een quiz gespeeld en 'de 5 lachende knorrepotjes'

(Silke, Nieke, Lore C., Yenenga en Anaïs) hebben gewonnen. De prijs was een zakje snoep. Maar uiteindelijk kreeg iedereen een zakje snoep.


55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

De volgende groepen gaan trainen in de Basisschool De Wingerd in Poederlee: Kleuters, Niveau groepen 1-2-3 Start en uren kan je zien bij trainingen!!

Door de corona maatregelen zullen er geen testtrainingen georganiseerd worden!

Maatregelen worden verlengt al zeker tot 19 april. De trainingen zullen tot dan nog niet doorgaan!