• Lene, Emilie & Elise N.

Kampdag 6


Vandaag hebben wij boterhammen met choco gegeten. En ook suikerbrood, mmm. Toen zijn we gaan trainen. We hebben deeltjes gedaan en in de longe geweest. 's Middags zijn we terug gekomen naar De Flipper. We hebben rijst met currysaus en een ananas gegeten. Het was bwa lekker. Toen zijn we naar het strand gegaan. We hebben gespeeld en foto's gemaakt. Ondertussen kwam het water steeds dichterbij tot we met onze voeten erin stonden. Het was wel redelijk warm. We hebben ook gezwommen. Toen zijn we terug naar De Flipper gegaan en hebben we boerenpistolets met kaas en ham gegeten. Daarna hebben we een quiz gespeeld en 'de 5 lachende knorrepotjes'

(Silke, Nieke, Lore C., Yenenga en Anaïs) hebben gewonnen. De prijs was een zakje snoep. Maar uiteindelijk kreeg iedereen een zakje snoep.


50 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Zagerijstraat 1, 2275 Lille                                                              0495/28.93.94                                                                            info@arklille.be

Bezoekers

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now