top of page

Hofstade 2022

Dag 1

En we zijn vertrokken voor een nieuw seizoen! Stage dag 1: vertrekken, installeren, eten en de start van 1 tegen allen!

groepsfoto vertrek.jpg
renée roosje tempovoorbereiding.jpg

Dag 2

Ondertussen zijn de kleinste oogjes al toe, dus tijd voor ons verslagje!

Na een heel flinke, rustige nacht, hadden we stralende gezichtjes aan het ontbijt. Klaar om er een hele dag in te vliegen.

Een stevig ontbijt, schoenen aan en naar de sporthal om er alvast een voormiddag tegenaan te gaan! De eerste stukjes kampdans werden aangeleerd, nieuwe delen gekozen, ... Na een tomatensoepje en een pasta carbonara, trokken we terug naar de sporthal voor de namiddag sessie. Na al dat trainen, tijd om te ontspannen! Wie wou kon naar de speeltuin, anderen gingen al douchen. Fris gewassen aan het avondmaal om daarna in onze gala-outfit naar het casino te trekken waar verschillende uitdagingen waren om geld te winnen of te verliezen. Dag vol sport en pret!

Dag 3
 

Trainingsdag 3! De meeste oogjes bleven vanochtend al langer toe, ook aan het ontbijt zijn de eerste walletjes zichtbaar . Na een stevig ontbijt richting sporthal voor 3,5 uurtjes training. Onder de middag gauw over en weer voor ons middagmaal. Eventjes platte rust om alles te laten zakken en er terug tegenaan! Opnieuw alles geven tot 17u! Gauw in de douche, het zweet er af en terug de maagjes vullen! Onze witte t shirten zijn niet meer wit, maar geweldig gepimpt! Morgen een dagje zo der Acro, maar wel met hoogtes, want we kruipen de bomen in voor het hoogteparcours!

bauke tshirt versieren.jpg

Dag 5

niels tille strand.jpg

Amai, we zijn al ver over de helft!

Vandaag een dag vol trainen!

We sloten af met een quiz waarin we de trainers moesten imiteren, ons verstoppen en een verstopte Kobe gaan zoeken! Topdag!

hofstade groepsfoto.jpg

Dag 4

Een dagje zonder training, maar zonder sport, dat kan toch niet?

We trokken onze stoutste schoenen aan, raapten onze moed bij elkaar en klommen de hoogste bomen in. Voor sommigen zweten en puffen, voor anderen hadden de hindernissen en de hoogte geen geheimen!

Na al dat klimzweet, hoge tijd om te gaan zwemmen! Zwemkledij aan, handdoeken mee en hup,een paar 100 m verder plonsen!

Een geslaagde dag wederom!

mauranne mies lilly.jpg

Dag 6
 

Bijna kunnen jullie ons terug knuffelen en vooral... Onze was doen .

Een voormiddag stevig trainen, dat verdiende een halve dag strand en omdat de zon van de partij was, maakten we er ineens ons traditioneel fotosessie-moment van! (Die foto's volgen later). Nu zijn we volop aan het fuiven!

Morgen koffers pakken en het laatste beetje er uit persen in de sporthal! Tot morgenavond!

Trouwens, we hebben het als trainers al een paar keer gezegd deze week... Wat een flinke, fijne kinders hebben wij toch bij!

bottom of page